Perheeni on valmistanut perinteisiä englantilaisia kenkiä pidempään kuin kukaan muistaa. Isoisäni isä, John, avasi ensimmäisen Loake-tehtaan yhdessä veljiensä Thomasin ja Williamin kanssa vuonna 1880. Nyt, viisi sukupolvea ja yli 130 vuotta myöhemmin, Loake ja sen hienot, käsin valmistetut kengät ovat edelleen voimissaan.

Loaken maine on nyt meidän vastuullamme, ja olemme suunnattoman ylpeitä esi-isiemme sitoutumisesta ja perinteestä, jonka aloittamiseksi he näkivät paljon vaivaa. Tämän takia ensiluokkaisia reunoskenkiämme valmistetaan edelleen Ketteringissä, Englannissa, samassa tehtaassa, jonka kolme veljestä rakensi vuonna 1894.

Loake tunnetaan reunosrakenteesta, joka on monimutkainen, yli 300 vuotta sitten alkunsa saanut menetelmä. Käytämme vain laadukkaimpia materiaaleja. Jokaisen parin valmistukseen menee kahdeksan viikkoa, ja uskomme edelleen, ettei herrasmiehen kenkää voi paremmin valmistaa.

Arviomme mukaan Loake on valmistanut yli 50 miljoonaa reunoskenkäparia olemassaolonsa aikana. Nykyisin viemme kenkiä yli 50 maahan, ja meistä on tullut laatutietoisten asiakkaiden suosikki kaikkialla maailmassa. Tavoitteenamme on vaalia tätä perinnettä ja jatkaa tyylikkäimpien, mukavimpien ja kestävimpien kenkien valmistusta. 

Pohjoismaat ovat pitkään olleet hyvin tärkeä markkina-alue Loakelle. Palvellaksemme alueen asiakkaita entistä paremmin avasimme vuonna 2017 ensimmäisen Loake-myymälämme Tukholmaan osoitteeseen Humlegårdsgatan 4. Osoituksena sitoutumisesta avasimme myös tämän verkkosivuston, joka palvelee asiakkaita Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. 

Andrew Loake
toimitusjohtaja

Tukholman lippulaivamyymälä

S-posti: info@loakenordic.com
Internet: http://www.loakenordic.com
Puhelin: +46 8 121 442 10

Osoite
Loake Shoemakers Stockholm
Humlegårdsgatan 4
114 46 Stockholm
Sverige

Aukioloajat
Arkisin 12.00–18.00
Lauantaisin 12.00–15.00